De getuigenissen van Rebecca, Antonio, Valentyn en zoveel anderen maken het duidelijk: de Bijbel, het Woord van God, is van onschatbare waarde en duizenden hunkeren er naar. Help hen en hun omgeving: Binnen 15 minuten ben je online collectant en ben je verspreider van Geloof, Hoop en Liefde!

Ondersteuning van Bijbelverspreiding en onderwijs uit de Bijbel is nog nooit eerder zo eenvoudig geweest. Comfortabel vanuit huis, op een moment dat het jou uitkomt.

Een online collectebus, wat is dat?
Een online collectebus is je familie en vrienden een e-mail met een verwijzing naar je actiepagina sturen met de vraag of zij geld via Ideal willen overmaken voor Bijbels en onderwijs uit de Bijbel. Wij maken daarbij gebruik van www.pifworld.com . Een website waarop je je eigen ‘actiepagina’ aanmaakt, al dan niet met onze hulp.

Anoniem geld geven vanaf 1 euro
Je vrienden en familie kunnen er voor kiezen om anoniem te doneren. Ook krijgen zij geen post van ons; het is eenmalig.

Het is eigentijds
Door een standaard maar toch persoonlijke e-mail te sturen en eventueel iets te delen via Social Media maken we gebruik van eigentijdse middelen. Alles gaat digitaal.

Jouw investering is een paar uur van je kostbare tijd
Jouw investering is een paar uur van je kostbare tijd. Ook al is alles bijna helemaal voorgekauwd, toch is het goed om even aandacht te geven aan je actiepagina. Wij hebben standaardteksten beschikbaar, maar voel je vrij om je eigen teksten te maken. Als het maar kort, krachtig en concreet is.

Voor welk project ga jij?
Op Pifworld.com staan nog lang niet alle onze projecten. Staat die van jou er niet bij? Bel ons dan op 0228-597047 of stuur een e-mail naar info@antwoord.org, dan maken we deze aan en kun jij jouw actiepagina daaraan koppelen.

Aan de slag met onze instructie!
Ook al wijst heel veel voor zich, je kunt een toelichting downloaden en binnen 15 minuten ben je online collectant.