Wat zegt de Bijbel over pensioen opbouwen. Moeten we daarbij volledig op God vertrouwen? Is er naast een fiscaal bovenmatig pensioen ook een Bijbels bovenmatig pensioen? Aan de hand van enkele Bijbelse figuren gaan we op deze vragen in en behandelen we  een actueel pensioenonderwerp  waar je als ondernemer niet omheen kunt.

Over de sprekers

 

Alex Struik van Struik Financial Consulting. Alex is christen en al jaren actief als  pensioenconsultant in de  zakelijke markt. Tot zijn klanten behoorden: Gillette, LEGO Sony en World Vision. Voordat hij zijn eigen bedrijf begon heeft hij gewerkt voor Aon Consulting, Mercer en Willis Towers Watson. Eerder was hij voorganger van een Evangelische gemeente in Dokkum en Utrecht. Zijn motto is: “zonder doel kom je nergens”.

 

 

René Timmerman, directeur Stichting Antwoord. René is christen. Hij werkte als pensioenconsultant bij onder andere Mercer en later als marketeer /communicatieadviseur bij oa Delta Lloyd, Achmea en APG. Sinds 2014 is hij directeur van Stichting Antwoord. Zij verspreiden Bijbels en faciliteren onderwijs vanuit de Bijbel, zodat mensen Jezus leren kennen. Hij leeft van giften en bouwt een pensioen op. Zijn motto is:  “iedereen leeft van giften ook al denken de meesten dat zij geld verdienen”.

Wanneer?
Donderdag 19 april 2018 vanaf 16.15u.

Waar?
Carhouse Lagerweij, Anthonie Fokkerstraat 65 Barneveld. Vrij parkeren.

Het programma
Ontvangst tussen 16.15 – 16.30u
– 16.30u. Waarom deze pensioensessie?
– 16.35u. René: Verzekerd leven in afhankelijkheid
– 17.00u. Pauze
– 17.10u. Alex: Met de Here jouw financiële huis bouwen.
– 17.40u. Vragenrondje
– 17.55u. Etenstijd / netwerken
– 18.45u. Weer naar huis

Uw bijdrage aan de goody bag
We nodigen u uit iets mee te nemen voor de goody bag. Iets kleins en concreets waarmee u laat zien wat u voor de andere gasten kunt betekenen.

Kosten
Het is een try-out. Uw komst en feed back is het grootste cadeau. We vragen op voorhand geen vaste bijdrage. Omdat René van giften leeft, is het fijn als u hem daarin wilt ondersteunen.

=======================================================================================================================================================
Aanmelden kan niet meer. De try-out zit vol!
Door de grote belangstelling voor deze try-out kunnen we geen bezoekers meer inschrijven. Ben je wel geïnteresseerd in een eventueel vervolg, stuur dan een e-mail te sturen naar info@antwoord.org met daarin vermeld uw naam, bedrijfsnaam, functie en telefoonnummer. Of door René te bellen: 06-3654 9872.

Graag tot ziens,

Alex Struik en René Timmerman

NB.: We kunnen maximaal 15 personen ontvangen. Bij meer dan voldoende belangstelling, organiseren we een tweede sessie.