thumb

“Zonder jullie hulp en gebed, sterft onze kerk uit”

Deze indringende boodschap bereikte ons in februari 2017. Het geeft nog weer eens aan hoe groot behoefte aan goed opgeleide kerkelijke leiders is. Stichting Antwoord helpt hen graag met de ondersteuning van studenten van een Bijbelschool.

De studenten zijn enorm moedig om zich in dit sterk islamitische land op een Bijbelschool te laten opleiden tot kerkelijk werkers. Zij hebben enorm veel liefde (voor het Evangelie) van Jezus Christus.

Studenten volgen een degelijke theologische opleiding en ontwikkelen praktische vaardigheden door studieopdrachten uit te voeren, gecombineerd met stages.

Het project zorgt er ook voor dat de studenten (gemiddeld 68) en docenten toegang hebben tot een bibliotheek met gekwalificeerde boeken, naslagwerken en computers. Verder krijgen de studenten en stafleden elke dag een gezonde maaltijd. Stichting Antwoord ondersteunt 14 van de 68 studenten.

De studiekosten voor een student zijn € 1.500. Bidt voor deze moedige christenen en wordt donateur voor € 20 en draag een stukje bij aan de studiefinanciering van een student.

Tip: Adopteer een student met uw kerk of bedrijf.

De totale projectkosten in 2018 zijn € 21.500.