Bij Stichting Antwoord hebben we haast gezien de tekenen van de tijd waarin we leven. Haast om zo veel mogelijk mensen over het bevrijdende Evangelie van Jezus Christus te vertellen! 

Stichting Antwoord is betrokken bij een bijzondere groep, vergeten mensen in Oekraïne, Rusland en Tanzania. Gevangenen die leven zonder perspectief, zonder toekomst. Weggestopt, ver weg van familie en vrienden en zonder de kans op een leven met Jezus Christus.

De Here God deed wonderen in de tijd van Paulus en Silas door hen te bemoedigen in de gevangenis (Handelingen 16). In deze tijd gebeuren er nog steeds wonderen en worden gevangenen gedoopt nadat zij door de Heilige Geest zijn aangeraakt en tot bekering zijn gekomen in de Here Jezus. Door deze wonderen ontsnappen gevangenen aan een leven met criminaliteit en ontvangen zij een leven met toekomst.

Helpt u ons gevangenen met het Evangelie te bereiken? Door uw gift van 20 euro ontvangt een gevangene tijdens het Kerstfeest een pakket met verzorgingsproducten, het hele jaar door wekelijks bezoek en een Bijbel die hem de enige uitweg biedt waardoor zijn leven tot volle bloei kan komen. Deze ontsnappingsroute willen wij hen niet onthouden..

Helpt u ze mee ontsnappen?

Voor dit jaar willen we 2.000 gevangenen met het Evangelie bereiken en hen een leven voorhouden zonder veroordeling. Helpt u ook een gevangene tijdens het Kerstfeest met ontsnappen?

Kies een pakket

kerstpakket_20
kerstpakket_10