Ambassadeurs van Stichting Antwoord en Dorcas

Stichting Antwoord en Dorcas hebben meerdere ambassadeurs die het werk van hen ondersteunen. Als u een themadienst met Stichting Antwoord en Dorcas organiseert, verlenen zij graag hun medewerking daaraan.

kefasPraiseband Kefas

Praiseband Kefas uit Apeldoorn is sinds april 2015 ambassadeur voor Stichting Antwoord. Zij spelen graag in jeugddiensten, tentdiensten, op conferenties en festivals in Gelderland en Overijssel.

Hun repertoire bestaat uit populaire aanbiddingsmuziek, zoals muziek uit Opwekking en nummers van Hillsong, maar het repertoire bevat ook nummers voor speciale gelegenheden. Kefas betekent “rots”. Zij willen door muziek en hun talenten de mensen bereiken met het Evangelie en God alle eer geven. Zij willen vertellen dat Jezus leeft en dat Hij van je houdt.

 

charis

Charis Music

Charis Music is een enthousiast en creatief koor uit Dronten. Dit koor wil muziek maken die getuigt van Gods genade en daarmee mensen verbinden met elkaar en met God. Dit blijde getuigenis gaat gepaard met zorg voor de armen en daarom is Charis Music sinds dit jaar ambassadeur van Dorcas.

 

nc_martinNew Creation Gospel Choir

Interkerkelijk gospelkoor New Creation uit Joure getuigt met aansprekende zang en muziek van het evangelie. Met een eigen band verleent het koor medewerking aan kerk­diensten, sing-ins, concerten en gospelfestivals. Sinds 2015 is dit koor ambassadeur voor Dorcas en samen met Elise Mannah gaf het koor dat jaar een prachtig Paasconcert in Leeuwarden.

Klik hier om meer te lezen over de mogelijkheden voor themadiensten en presentaties.